Agro Interns Landmand Dyrepasser Gartner Skov- og naturtekniker Vidensportal Kontakt
Skills, Danmarksmesterskaberne for lærlinge i erhvervsuddannelserne blev i 2023 afholdt i Messe C i Fredericia. Med 51.000 besøgende hen over de 3 dage var er stor travlhed og aktivitet på standene. Uddannelserne til skov- og naturtekniker, landmand og gartner deltog med en demonstrationsstand.

Skills 2023

Herunder kan du se billeder fra gartneruddannelsens stand. På standen kunne man prøve kræfter med opbinding af træer eller smage på forskelligt mikrogrønt og få lidt med hjem.

Standen blev bemandet af dygtige lærlinge fra de 3 gartnerskoler: KoldCollege, Roskilde TekniskeSkole og Jordbrugets Uddannelsescenter

Standen for uddannelsen til gartner er udviklet med midler fra Promilleafgiftsfonden for frugtavlen og gartneribruget. Med henblik på rekruttering af nye elever til erhvervet samt udbrede kendskabet til faget anno 2023. 

Herunder kan du se billeder fra landbrugsuddannelsens stand, som var et escaperum hvor de besøgende skulle løse forskellige opgaver indenfor specialerne husdyr, planter og jordbrugsmaskinfører.

Standen blev bemandet af dygtige lærlinge fra Dalum landbrugsskole, JordbrugetsuddannelsesCenter og Jernbjerggaard økologiske landbrugsskole.

Herunder kan du se billeder fra Skov- og naturteknikeruddannelsens stand på Skills

På standen kunne man prøver kræfter med motorsavs- og maskinsimulator og få en god snak med de dygtige lærlinge fra uddannelsen.